Uudistuneet kotisivut / info

Category: Ajankohtaista
25 November 2013, Comments: Comments Off on Uudistuneet kotisivut / info

Solfs webbsida har som du kanske märker förnyats. Genom layout och applikationer kommer användningen förhoppningsvis att öka samt informations- och marknadsföringsvärde att förbättras.
Webbsidan har beställts av Solf byaråd r.f.

Mycket information har flyttats över från den gamla webbsidan till den nya. En stor del av texterna är alltså skrivna av Tina Westerlund och flera har bidragit med foton: Tina Westerlund, Eivor Höstman, Tiina Palonen, Thomas Lindholm och Peter Båsk, tack!. Fotograferna har copyright på fotona, dvs. de får inte laddas ner och användas utan deras godkännande.

En förfrågan har sänds ut per epost till de företag, föreningar och andra verksamheter vars email-adress fanns på gamla Solf-sidan (under “Service & Tjänster” och “Föreningar”). De ombads kontrollera att informationen om verksamheten stämmer och skicka ev. nytt material som skulle publiceras. Tyvärr fanns det inte epostadresser till alla företag och föreningar. Ifall ditt företag/din förening inte nåtts av meddelandet och ni önskar ändringar eller göra tillägg är det bara att skicka info till johanna@designjo.fi.

På den nya sidan kommer det även att vara möjligt för Solf byaråd att sälja annonsutrymme åt företag, för att få in medel till utvecklingssatsningar i byn. Är du intresserad av att annonsera? Kontakta Susanna Vestling, byarådets ordförande.

Det pågår en logotävling angående en logo för Solf (se senaste Solfbladet). När tävlingen avgjorts kommer nya logon att publiceras på webbsidan.

Har du frågor om nya webbsidan så fråga gärna byarådet (Susanna Vestling) eller johanna@designjo.fi / 050 439 1181.

Comments are closed.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.